Rahakaartide saatmine muutus kiiremaks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Tomson

Eesti Post edastab nüüdsest riigisisesed rahakaardid postkontorite vahel elektroonselt, mistõttu jõuab raha adressaadini märgatavalt kiiremini ja selle saab välja võtta ükskõik millisest postkontorist.


Pärast raha postkontoris vastuvõtmist on see võimalik juba kümmekonna minuti pärast saajale sobivas postkontoris välja maksta.

«Meie eesmärk on olnud teha teenus kliendile võimalikult mugavaks,» rääkis postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.«Rahakaardi saaja teavitamine on sellest aastast samuti kiirem, lisaks koju saadetavale paberkandjal teatisele kasutame nüüd ka SMSi ja e-posti teavitust.»

Olenemata kanalist on saaja teavitamine kliendile tasuta ning tänu elektroonsele edastusele pole rahakaarti väljamaksev postkontor enam seotud saaja elukohaga. Saades teate rahakaardi saabumise kohta, võib klient pöörduda endale sobivasse postkontorisse.

Eelmisel aastal saadeti Eesti Posti vahendusel 32 501 riigisisest rahakaarti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles