Neli lotomiljonäri, kes mängisid oma õnne eriti kiirelt maha

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panthermedia/ Andriy Popov

Kuigi alguses võib tunduda, et loterii suurvõit lahendab kõik mured ning elust saab lust ja lillepidu, siis igaühega siiski nii ei lähe.

Nii on mitme lotovõitja elud hoopistükkis pöördunud pea peale ning nad on kaotanud kogu varanduse ja enamgi veel. Business Insider tõi neli näidet lotovõitjatest, kellele kaela langenud õnnetusi ei tahaks ilmselt keegi kogeda.

William «Bud» Post – võitis 1988. aastal Pennsylvania (USA) lotomängus 16,2 miljonit dollarit. Endine tüdruksõber kaebas mehe aga kohtusse ning nõudis poolt võidust endale. Ta saavutas kohtus Posti üle võidu. Mehe vend palkas aga kurjategija, kes tema ja ta kuuenda naise tapaks, et vend päriks Posti varanduse. Aasta pärast lotovõitu oli mehel kaelas hoopis ühe miljoni dollari suurune võlg ning oma elu lõpul elas ta n-ö peost suhu.

Willie Hurt – võitis 1989. aastal Michiganis lotoga 3,1 miljonit dollarit. Kaks aastat hiljem lahutas ta oma abielu ning jäi ilma laste hooldusõigusest, talle esitati süüdistus mõrva eest ning temast oli saanud kokaiinisõltlane. Tema narkosõltuvus läkski talle terve varanduse maksma.

Denise Rossi – võitis 1996. aastal Californias lotoga 1,3 miljonit dollarit. Vaid 11 päeva pärast lotovõitu algatas ta ilma ühegi selgituseta abielulahutuse. Tema abikaasa sai alles kaks aastat hiljem teada, mis põhjusel naine seda tegi ning kaebas ta kohtusse, kuna Rossi hoidis lotovõitu tema eest senimaani saladuses. Kogu Rossi vara määrati kohtus tema eksabikaasale.

Andrew Whittakker juunior – võitis 2002. aastal Powerball loteriiga 114 miljonit dollarit. Õnnetuseks varastati peatselt 545 000 dollarit (sularahas) tema autost ning varaste ohvriks langes ta mitmel teiselgi korral. Samuti kaebas Caesars kasiino ta kohtusse, sest mees viis neile 1,5 miljoni väärtuses kehtetuid tšekke ning nõudis neid aktsepteerima oma kaotuste katteks. Ta raiskas kogu oma vara ära nelja aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles