Makse kahe vajutusega ehk miks peab ostma just Hansabayst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hansabay

Meie riigis ei üllata e-poe ostudega kedagi – need on juba ammu saanud täiesti igapäevaseks asjaks. Nagu ka fakt, et müük liigub internetti.  See kinnitab, kui tohutu on internetimüügi kasv ja teostatavate lepingute maht.

Eestit peetakse juba ammu e-riigiks, siin on absoluutselt kõik võrgus: pangaülekannetest ostlemiseni. Osta saab kõike: riietest ja kodutehnikast toidukaupadeni. Meie suurimatel supermarketitel on juba mitu aastat kasutusel e-poed, kust võib vabalt osta toidukaupa ja ka kõiki vajalikke tarbekaupu. Ent liidriteks on endiselt e-poed, kus pakutakse riideid, kodutehnikat ja kosmeetikat.

Selleks, et ühendada kõiki ühel n-ö müügiplatsil, loodi veebileht Hansabay, mille üheks eristavaks omaduseks on saanud see, et teil pole vaja sõtkuda poest poodi, veebilehelt veebilehele. Registreerudes siia kasutajaks saate palju kasu. Üks peamistest veebilehe mugavustest on see, et oste tehes tasute nende eest lahkumata veebilehelt www.hansabay.ee.

Süsteem on loodud selliselt, et maksimaalselt lihtsustada kasutajate elu, seepärast jääb peale soovitud kauba valimist üle lihtsalt teostada makse ja oodata kullerit. Toodete eest tasumiseks on siin mitu võimalust.

Tasumine internetipangas

Internetipangas tasumiseks valige makseviis: „Tasumine internetipangas“

Vajutage nupule „Kinnita tellimus“.

Süsteem suunab teid internetipanka, kus saab arve eest tasuda.

Oma tegemiste lõpetamisel vajutage kindlasti nupule „Tagasi kaupmehe juurde“.

Nii kui naasete, näete sõnumit, mis kinnitab, et tehing oli edukas.

Hansabayga teevad koostööd Swedbank, SEB, Nordea, LHV ja Krediidipank.

Tasumine krediit- või deebetkaardiga (EveryPay)

Ostu eest tasumiseks krediitkaardiga tuleb tellimuse vormistamisel valida asjakohane makseviis: „Tasumine krediitkaardiga“. Seejärel valige oma kaardi tüüp.

Sisestage nõutud andmed: krediitkaardi number, selle kehtivusaeg, omaniku nimi ja turvakood CVV2/CVC2.

Turvakood CVV (Visa kaartide puhul) tähendab Card Verification Value 2 ja asub kaardi tagumisel küljel, magnetriba all. Koosneb kolmest numbrist.

Turvakood CVC2 kujutab endast samasugust kolmekohalist koodi, mis asub samuti kaardi tagumisel küljel, kuid mis on omane MasterCardile.

Kõik. Tasumine on lihtne ja võtab vaid mõne minuti. Lisaks on krediitkaardiga tasumine krüpteeritud, tänu millele garanteerime teie andmete kaitstuse.

On olemas ka liisingu võimalus, sellisel juhul esinevad Hansabay partneritena LHV ja Liisi.

Ärge kartke internetti

Juhul kui te ikkagi ei usalda internetimakseid, siis on kaks väga lihtsalt võimalust ebameeldivuste vältimiseks.

Esimene - internetimaksete jaoks tasub teha uus kaart, millel on ainult see summa, mida te antud hetkel kulutada tahate.

Teine - virtuaalkaardid. Antud võimalus on mitmel suurel Eesti pangal.Virtuaalkaardid ei eksisteeri materiaalsel kujul, neid võib internetipangas üheks ostuks koheselt avada ja sulgeda, seda kõike kodust lahkumata. Selleks on vaja lihtsalt minna oma internetipanka ja valida asjakohane käsklus, kindlustades ennast sellega võimaliku pettuse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles