Parimaks uueks lihatooteks valiti Rakvere ahjukael röstsibulaga

Siiri Erala
:

Tootekonkunkursi «Eesti Parim Toiduaine 2011» viimasel hindamispäeval selgitas žürii parimad liha- ja valmistooted.

Võitjateks osutusid Rakvere Lihakombinaadi ahjukael röstsibulaga ja suitsuliha ribiga hernesupp Salvestilt. Need tooted said ka õiguse kanda edaspidi pakendil konkursi hõbedase logoga märki.

Lihatoodetest pidasid hindajad veel märkimisväärseks Talleggi kanalihast täissuitsuvorsti, Nõo toorsuitsu seljafileed ning sama tootja juustumantlis täissuitsuvorsti.

Valmistoodetest said hea hinnangu veel Saarioinen Eesti väikesed pannkoogid ning uudse pakendi eest kiitis žürii Lundeni «Made to Go» võileibade sarja.

«Eesti Parima Toiduaine 2011» üldvõitjad ehk need, kelle pakendile ilmuvad peagi konkursi kuldse logoga märgid, selguvad aprillis.

Kirjuta toimetajalePrindi
Artikli märksõnadtoittoiduliitlihatooted
Samal teemal
Poodide kilekotid
Sisuturundus
HÄDA BUSSIDEGA
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
Viimased uudised
Üleskutse
Lugeja küsibKõik
TervisKõik
ReisKõik
VideoKõik
Tasub teada
48h populaarsemad teemad
Top kommentaarid
Top lood
UudisedKõik
Katsed ja testidKõik
Lugemissoovitus
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
MajandusKõik
Valuutakursid
USD
0,886 EUR
GBP
1,17 EUR
SEK
0,105 EUR
RUB
0,014 EUR
=
Kursid seisuga: 26.08.2016
MaaeluKõik
PostimeesKõik
NaineKõik
JuhtimineKõik
TallinnKõik
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE