Toidukaupade tellimine veebist on aastaga enam kui kahekordistunud

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostukorv.
Ostukorv. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Toidu- ja esmatarbekaupade tellimine e-poest hoogustub järjest enam, sest sealt on mugav otse koju tellida suuremaid tooteid nagu näiteks arbuus, kassiliiv ja mähkmepakid.

Omniva jaoks on toidukaupade kojuviimine kõige kiiremini kasvav kodumaine pakiteenus, vahendas ERR uudisteportaal «Aktuaalset Kaamerat».

«Täna on meil päevas juba üle 400 tellimuse, eelmisel aastal umbes samal ajal oli neid 160-170. Keskmiselt on toidukotte ühe tellimuse kohta umbes neli ja kõige rohkem toidukotte ühe eraisiku tellimuse jaoks on olnud üle 40,» kirjeldas Omniva pakiteenuste äriüksuse juht Marita Mägi.

Praegu saavad toidukaupa e-poest osta ja koju tellida vaid Harjumaa elanikud, kuid poeketid tegutsevad ka mujale Eestisse laienemise nimel, sest teenus kogub aina enam populaarsust. Näiteks Coopi kaupluste esindaja hinnangul käiakse toidupoes paarikümne aasta pärast kohal ainult kolmandiku ostude tegemiseks, ülejäänu ostetakse veebi kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles