Veinimaitseline sool kogub järjest enam populaarsust

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinot Noir sool.
Pinot Noir sool. Foto: jacobsensalt.com toote foto

Just siis, kui sa arvad, et maailmas on olemas kõik toiduained, mida võiks üldse kunagi vaja minna, tullakse välja toiduainega, mida sa pole kunagi uskunud, et sul võib vaja minna: veinimaitseline sool.

Tegemist pole mitte soolaga veini jaoks, vaid veinimaitselise soolaga, vahendab The Independent.

Foto: jacobsensalt.com toote foto

Soolatootja Jacobsen Salt Co. ja veinitootja Willamette Valley’s Grochau Cellars lõid ühises koostöös soola, mis on mõjutatud Pinot Noir' viinamarjasordist. Tulemuseks on lillakat tooni soolakristallid, mis võivad muuta meie toidumaitsestamise harjumusi.

Praegu ei ole tootel sees alkoholi ja seda saab kasutada paljude toitude maitsestamiseks.

Soolaettevõtte omaniku Ben Jacobseni sõnul aitas veinitööstur John Grouchau teda väga palju äri algusaastatel. Nad on head sõbrad, kes tahtsid äritooted ühendada.

Jacobseni sõnul lisasid nad soolale veidi veini värvi, lõhna ja maitset. Soolaettevõte on tootnud ka teisi omapärase koostisosaga soolasid, näiteks musta küüslaugu, valge trühvli ja vanillisoolasid. Siiski peetakse veinimaitselist soola ettevõtte kõige tuntumaks tooteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles