Nutta või naerda? Topshopi uus toode tekitab jälle küsimusi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Topshop/Twitter

Topshop on hiljuti teinud kummalisi tootearendusi. Kui aasta alguses toodi turule läbipaistva põlveosaga teksapüksid «Clear Knee Mom Jeans», siis nüüd on müügile jõudnud nende edasiarendus – täiesti läbipaistvad püksid.

Topshopi uudistooteks on «Moto Clear Plastic Straight Leg Jeans», mis on sisuliselt täiesti läbipaistvad püksid, vahendab Business Insider.

Klientides on püksid omajagu küsimusi tekitanud ning elevust jagatakse ka sotsiaalmeedias. Kas neid pükse on raske üles tõmmata? Kas neis võiks tekkida kondensatsioon? Kas need on hingavast materjalist? Mis juhtub, kui pükse kandes higistad? Mida üleüldse nende pükstega koos kanda?!

Kui läbipaistva põlveosaga teksad said juba varem internetisensatsiooniks (seda siiski pigem negatiivses mõttes), siis üleni läbipaistvatel pükstel on samuti suur potentsiaal. Üks on kindel – Topshop oma tootearendustega kellegi varju küll ei jää.

Samuti täidavad püksid ilmselt oma otstarvet selles osas, et plekke on neilt väga kerge välja saada. «Emateksade» edasiarendus on müügil keskeltläbi saja euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles