Vaimustuses hiinlane plaanib Kuressaarde restorani rajada (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuudlid on tüüpiline Aasia toit.
Nuudlid on tüüpiline Aasia toit. Foto: Panthermedia / LightField Studios

Kuressaares asutati hiljuti ettevõte nimega Eestina Group OÜ, mille juhatuse liikme Yingchao Fei sõnul kaalub ta tõepoolest saarel restorani avamist.

Saarte Häälele tunnistas ta, et on Kuressaaret mitmeid kordi külastanud ja armastab seda linna väga. Plaanis on ka suvi saarel veeta.

Et aga kohapeal süüa just nii, nagu Hiinas süüakse, tuleks seal ikkagi eraldi restoran avada, arvas Saaremaal alustav ettevõtja. «Plaanimegi seega päris pisikest Hiina restorani, et meil endilgi oleks kõht kenasti täis, kui parasjagu Saaremaal viibime,» selgitas ta.

Fei kinnitas, et ka Eesti kohalik ehk pigem läänelik toit on väga hea, kuid nemad seda iga päev süüa ei saa. «Kõht annaks kohe tunda!» tähendas ta.

Kus ja millal ta restorani võiks avada, Fei veel täpsemalt ei teadnud ning möönis, et seni on asi alles idee tasandil. Samas märkis ta, et külastab koos restoraniäris kogenud sõbraga Kuressaaret uuesti juunis ja uurib siis lähemalt erinevate rendipindade ja kogu vajaliku dokumentatsiooni kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles