Retseptivideo: Juubeli kanašašlõkk värske salatiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihavürst

Üks toredamaid viise, kuidas suvi või ilusamate ilmade korral ehk hiliskevadki sisse õnnistada, on pere või sõpradega üks korralik grillipäev korraldada ja mõned poelettidele tulnud uued šašlõkitooted läbi katsetada. Nõo Lihavürst koos Fitlap.ee-ga tuletab vastu suve meelde, et hea šašlõkk saab ühtlasi olla ka täiesti figuurisõbralik ja just sellele mõeldes Nõo Lihavürst ka selleks grillihooajaks oma maitsvaid ja kaalusõbralikke šašlõkimarinaade soovitab.

Tänase retseptivideo tegemisel oleme appi palunud Fitlapi personaaltreeneri ja toitumisnõustaja Heikki Mägi, kes soovitab šašlõkki valides jälgida, et valgu kogus lihas ületaks rasvakoguse. Retsepti peategelaseks oleme valinud Nõo Lihavürsti Juubeli kanašašlõki, mis just sellele kriteeriumile hästi vastab. Toode sisaldab 20g valku ja selle kõrval 10g rasvu.

Kolmel tootel – Sibula-tšilli kanašašlõkil, Kentucky kanašašlõkil ja Juubeli kanašašlõkil on ka poodides Fitlap.ee kleebis peal. “Need ajad on möödas, kui kaalu langetamiseks tuli süüa maitsetut ja kuiva toitu,” selgitab Heikki Mägi, miks Nõo Lihavürsti tooted Fitlapi menüüdesse suurepäraselt ka sobivad.

Nii valmistasimegi koos Heikki Mägiga imemaitsvat Nõo Lihavürsti Juubeli kanašašlõkki puu- ja juurviljasalatiga. Heikki armastab lisaks valgurikkale linnulihale väga ka kõike värsket, mida saab kokakunstis kasutada. Kui kanašašlõkk on ahju pandud, soovitab Heikki võtta appi kõik meelepärane “värske teema” ehk kurk, virsik, rooma salat, sidrun ning hakkida või viilutada need maitsvaks salatiks.

Mõnusa soolasuse annab salatile veel eraldi pannil praetud peekon. Viimane tuleb enne kana ahjust välja tõstmist salatisse segada. Seejärel serveeri mahlased Juubeli kanašašlõki lõigud salati peal ja kaunista maitserohelisega.

Kõik kevadiselt figuurisõbralikud Nõo Lihavürsti retseptid on valminud koostöös toidublogiga Retseptisahtel ning treening- ja toitumisnõustamisprogrammiga Fitlap.ee. Vaata videot, jälgi retsepti ja proovi järele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles