Galerii: ühe tanklaketi otsus sundis konkurente hindu langetama (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on parim päev tankimiseks, sest ühe tanklaketi otsus müüa kütust hulgihinnaga sundis ka konkurente hindu langetama.

Kui tavaliselt müüb Neste hulgihinnaga ​kütust vaid oma suurklientidele Muuga terminalis, siis täna saavad sellise hinnaga kütust osta ka tavatarbijad. Neste otsus ärgitas ka teisi kütusemüüjad hindu langetama.

Circle K Eesti ASi mootorikütuste tootejuht Indrek Sassi sõnul ei ole nende jaoks kampaania mõju väga suur. «Sama kommunikatsiooniga kampaaniat on ka varem tehtud ning sarnaseid kampaaniad tehakse väga suure konkurentsiga jaekütuseturul sisuliselt kogu aeg,» kinnitas Sassi. «Sarnaselt konkurentidega jälgime nende mõju ning korrigeerime hindu.»

Alexela kommunikatsioonijuhi Norbert Kaareste sõnul jälgib nende tanklakett turul toimuvat suure tähelepanuga ning liigub selliste kampaaniate puhul kindlasti kaasa.

Olerexi turundusjuht Janne Laik kinnitas, et ka Olerexi tanklad müüvad täna hulgihinnaga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles