Suur kaart: millistes paikades saab juunikuus laadamelu nautida

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laatadel on üheks menukaimaks tooteks hapukurk.
Laatadel on üheks menukaimaks tooteks hapukurk. Foto: Liis Treimann

Kes soovib sel suvel veel mõnel laadal oma toodangut müüa, peab kiirustama, sest populaarsematel üritustel on müügiplatsid juba broneeritud.

Laatadel väga menukate hapukurkide, presidendi kilu ja teiste toidukaupade müüja Ristemäe talu omaniku Raul Aiaste sõnul algab ettevalmistus laadaleminekuks juba kuid varem. «Esimene asi on broneerida koht, sest üldjuhul on populaarsematel üritustel huvilisi müügiplatsidele rohkem, kui ruumi jätkub,» sõnas ta.

Aiaste ütles, et juba jaanuari algul on Ristemäe talu kalendris terveks aastaks üle poole nädalavahetustest kinni. Suur osa kuulub üritustele, kus Ristemäe telk on aastaid püsti olnud, kuid alati ollakse valmis ka uuteks väljakutseteks. «Uued laadad lisanduvad meie kalendrisse siis, kui need tunduvad meile atraktiivsed ning kui on loota, et inimesed neid ka külastavad,» täpsustas Aiaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles