Tarbijakaitseamet hoiatab tundmatu reisimüüja eest

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sankt Peterburg.
Sankt Peterburg. Foto: SCANPIX

Tarbijakaitseamet hoiatab inimesi ilma vajaliku registreeringu ning tagatiseta tegutseva reisiteenuseid müüva osaühingu Romix Projekt (www.romix.ee) eest.


Tarbijakaitseamet tuvastas 31.märtsil tarbijalt saadud teate alusel, et end reisiettevõtjana tutvustav osaühing Romix Projekt (registrikood 11346575) puudub kohustuslik registreering majandustegevuse registris ja sellel pole ka nõutud tagatist.

Osaühing Romix Projekt pakub oma koduleheküljel www.romix.ee pakettreise näiteks Sankt Peterburgi, lisaks vahendab see teisi Eestis osutatavaid reisiteenuseid.

Vastavalt turismiseaduses sätestatule on reisiettevõtja tegevus lubatud vaid juhul, kui tal on registreering ning kohustuslik tagatis. Nende mõlema puudumise tõttu alustas tarbijakaitseamet osaühingu Romix Projekt suhtes menetlust ning tegi ettekirjutuse seadusevastase tegevuse peatamiseks.

Tarbijakaitseamet rõhutab, et reisiettevõtet valides tuleb kindlasti kontrollida, kas sellel on olemas registreering ja tagatis. Mõlemaid saab kontrollida majandustegevuse registrist : http://mtr.mkm.ee/ .


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles