Võrdlus: kui suured käärid laiutavad meeste juukselõikuse vahel maailma riikides? (3)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste juuksur. Pilt on illustratiivne.
Meeste juuksur. Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Saksa suurpanga hinnavõrdlus näitab, et Tallinnas on juuksurite hinnatase üsna samal pulgal meie lähinaabrite Soome ja Rootsi pealinnadega.

Deutsche Banki hindu võrdlevast raportist «Mapping the World's Prices» selgub, et Euroopas tuleb meestel kõige tavalisema juukselõikuse eest maksta üsna kopsakat hinda. Nimelt kuulub kalleima soengutegemise esikolmik Šveitsile, Norrale ja Taanile ning esikümnes on esindatud teisigi Euroopa riike, sealhulgas meie põhjanaaber Soomegi.

Balti riike võrdluses esindatud ei olnud, ent Eestis varieeruvad juukselõikuse hinnad suuresti sõltuvalt linnast. Kui väikelinnades saab mees soengu pähe 5-10 euroga, siis Tallinnas küündivad hinnad isegi kuni 30 euroni, millega võiks Eesti samuti olla esindatud kalleimate riikide TOP10-s. Näiteks Tallinnas salongis M-Room maksab meeste juukselõikus koos pesuga 15-25 eurot, Cityhair salongis 12-20 eurot, Salon+ salongides Tallinnas aga olenevalt juuksuri tasemest 19-32 eurot.

*tabelis hinnad teisendatud USA dollaritest eurodesse; valikus teenuse keskmine hind vastavas linnas

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles