TS Laevad peab suviseid järjekordi paratamatuks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tõll Virtsu sadamas.
Parvlaev Tõll Virtsu sadamas. Foto: Toni Läänsalu

Esialgsetel andmetel vedas TS Laevad nädalavahetusel Virtsust Kuivastusse 10 539 reisijat ja 4201 sõidukit, Kuivastust Virtsu aga 11 056 reisijat ja 4277 sõidukit. Nii reedel kui pühapäeval tuli sadamates ka järjekorras järgmist laeva oodata.

Veel nädal varem olid TS Laevade andmeil arvud järgmised: Virtsust Kuivastusse 9192 reisijat ja 3656 sõidukit, Kuivastust Virtsu 9211 reisijat ja 3605 sõidukit, kirjutab Saarte Hääl. Seega reisijate ja sõidukite arv kasvas märkimisväärselt juba nädalaga.

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro tunnistas, et nii möödunud reedel kui pühapäeval oli reise, mil kõik soovijad ei saanud kohe esimesele väljuvale laevale.

«Samas tuleb märkida, et nädala alguses oli eelmüügist saada pileteid kõikidele nädalavahetuse reisidele ja ka laupäeval oli veel väga paljudele pühapäevastele Kuivastu–Virtsu reisidele eelmüügis hulganisti pileteid,» lisas Arro.

Arro paneb inimestele südamele, et järjekordade vältimiseks ning teenuse ja vajadusel lisareiside planeerimiseks tuleb piletid eelmüügist varakult ette osta. Ilmselt tuleb leppida ka asjaoluga, et suurema nõudlusega aegadel on järjekorrad paratamatud.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles