Tallinna südalinnas tegutsev spordiklubi sulgeb uksed

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi ja spaa CitySpa.
Spordiklubi ja spaa CitySpa. Foto: CitySpa.ee

Seitse aastat Tallinna südalinnas tegutsenud spordiklubi CitySpa lõpetab alates 5. juunist tegevuse ning plaanib asutada uue klubi Pirital.

Tallinnas aadressil Rävala puiestee 4 tegutsenud spordiklubi CitySpa teatas sulgemisotsusest, mis jõustub alates esmaspäevast, 5. juunist. CitySpa klubijuhi Marju Liivandi sõnul oli otsus  seotud hoone omaniku vahetusega, kellega peeti pikki läbirääkimisi majas jätkamise osas, kuid ei saavutatud sobivat kokkulepet.

«Mõistame nende ootusi, kuid hoone omaniku vahetusega kasvanud kulud ei ole tänastes turutingimustes opereerimiseks jätkusuutlikud. See tähendanuks märkimisväärset hinnatõusu meie klientidele, mida me ei pidanud mõistlikuks. Samuti ei saanud me uue majaomanikuga kokkuleppele investeeringutes, mida klubi oma hea taseme säilitamiseks vajanuks,» kirjutas Liivandi CitySpa klientidele saadetud infokirjas.

Klubiomanikud on aga alustanud ettevalmistusi uue spordiklubi loomiseks Pirital, mille ehitustegevus algab kevadel. Seniks pakutakse CitySpa klientidele võimalust külastada spordiklubi Arigato.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles