Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Pildid: parim viis arbuusi tükeldamiseks

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Arbuus: selle söömine lõõgastab veresooni, mille tagajärjel paraneb suguorganite verevarustus. | FOTO: Panther Media/Scanpix

Suurt ja mahlast arbuusi on üsna tülikas lõigata nii, et seda ka mugav süüa oleks. Üht tükeldamisviisi järgides saad aga arbuusist vahvad pikad viilud.

Igaühel on oma nipid arbuusi tükeldamiseks - kes hakib arbuusi kuubikuteks, kes kolmnurkseteks viiludeks. ThisIsInsider pakub välja veel ühe mugava variandi, kuidas saada arbuusist käepärased viilud, mida mugavalt süüa.

Esmalt lõika arbuusi otstest ära õhukesed viilud, seejärel lõika arbuus pooleks./ Foto: INSIDER/Kristin Griffin

Pane arbuus lõikelauale, viljaliha vastu lauda, ja lõika sellest pikuti viilud. Foto: INSIDER/Kristin Griffin

Pööra arbuusi ning viiluta see ka teistpidi. Ole ettevaatlik ja püüa seda kinni hoida, et viilud kohe laiali ei laguneks. /Foto: INSIDER/Kristin Griffin

Pikad arbuusiviilud on valmis serveerimiseks. Erinevalt kohmakatest kolmnurksetest viiludest saab neid mugavalt käes hoida ning otsast näksida nii, et terve nägu ega käed pole arbuusimahlaga koos./ Foto: INSIDER/Kristin Griffin

Tagasi üles