Internetti hullutab eriti kole ujumistrikoo

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram/BelovedShirts

Unustage «emateksad» ja läbipaistvad püksid – viimane moeröögatus, mis inimeste sotsiaalmeedia uudisvoogudesse trügib, on karvast keha imiteeriv ujumistrikoo.

Riidepood BelovedShirts tõi oma uues kollektsioonis müügile hulga kummalisi ujumisriideid, nende seas trikoo, mis meenutab visuaalilt mehe karvast keha. See on sotsiaalmeedia kihama pannud, samas kui kollektsioonis on teisigi veidraid riideesemeid.

Mehekeha meenutav trikoo on saadaval suuruses XS kuni XXL ning selle hinnaks on veebipoes 49,95 dollarit (44,5 eurot). Trikoo on saadaval kolmes värvitoonis – hele, päevitunud ja tume.

 

Make 'em say WTF FREE US shipping Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on

Nii mõnigi sotsiaalmeedia kasutaja on kirjutanud, et tegu on kõige jõledama tootega ning ta ei suuda seda pilti oma mälust enam kunagi kustutada. Samas on BelovedShirts lehel näiteks üks tootearvustus, kus mees kirjeldab, et ostis selle naljaviluks oma naisele, kuid ta näeb selles trikoos tegelikult päris hea välja. Mehele endale jääb see kandmiseks aga kitsaks.

Loe ka Top Shopi ja OpenCeremony tänavustest veidratest tootearendustest nagu emateksad, lahtinööbitavad teksad ja läbipaistvad püksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles