Skittlesi kommid kaotasid värvi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Twitter/Skittles

Skittlesi kommide tunnuslauseks on küll «Taste the rainbow» (Maitse vikerkaart – toim), ent seksuaalvähemuste kogukonna auks on juunikuus kommipakid hoopis värvitud.

Mitmed poed üle maailma näitavad juunikuus Skittlesi kommide väljapaneku juures hoopis sõnumit: «Ainult üks vikerkaar loeb ning meie loovutasime enda oma nende toetuseks», vahendab Independent.

Juunikuu on nimelt valitud seksuaalvähemuste liikumise LGBT n-ö aukuuks, sest sellega meenutatakse 1969. juuni lõpus aset leidnud Stonewalli rahutusi, millega pandi USAs alus seksuaalvähemuste õiguste tagamisele.

Skittles on seega otsustanud LGBT kogukonda toetada ning ajutiselt oma sümboli, vikerkaare neile loovutada. Seepärast müüakse vaid juunikuus kauplustes üle maailma ainult värvituid Skittlesi komme. Praegu on sellised saadaval näiteks tuntud Tesco kaupluseketi poodides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles