Toidupoed teevad jaanide eel võidu sooduspakkumisi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grill-liha kulub jaanipäeval tonnide viisi.
Grill-liha kulub jaanipäeval tonnide viisi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Jaanipäevaeelsesse ostukorvi poetasime tüüpilised eestlase suvisele peolauale kuuluvad toidud – hulk grillimismaterjali, vajalikud asjad tomati-kurgisalati valmistamiseks, klassikalise kartulisalati, liha kõrvale leiva ning magustoiduks jäätise ja arbuusi. Ilmselt ei puudu paljudelt peolaudadelt ka alkohol, olgu siis lahja või kange.

Pühade-eelsest ostukorvist ilmneb, et poed on juba hakanud tähelepanu pöörama jaaniaega sobivatele toitudele-jookidele ja teistelegi hooajatoodetele. Näiteks on kolmes poes allahinnatud hooajaline Eesti kurk ja mahlajook Aura Fresh, palju soodushindu leiab ka õlle ja siidri kuuspakile.

Kõigi võrdlusse valitud lihatoodete juures on Grossi poes soodushinna silt, ent šašlõki ja muu liha valik on teisteski poodides lai ning tuleval nädala leiab kindlasti veelgi sooduspakkumisi. Üsna suured hinnaerinevused on poodides A. Le Coq Premiumi õllekohvril – kui Prismas ja Maximas maksab see 13,99 eurot, siis Coopis ja Grossi poes ligi kolm eurot rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles