Jaaniajal sõidavad Elroni rongid teise graafiku järgi

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Võidupüha ja jaanipäeva nädalavahetusel sõidavad Elroni rongid puhkepäevase graafiku järgi.

Ida- ja kagusuuna rongid sõidavad alates 22. juunist pühapäevase graafiku järgi, edela- ja läänesuuna rongid sõidavad puhkepäevaste sõiduplaanide järgi alates 23. juunist.

Edelasuuna sõiduplaanid:

Tallinna-Viljandi, Tallinna-Rapla, Tallinna-Türi ja Tallinna-Pärnu liinil sõidavad 22. juunil rongid reedese graafiku järgi, 23. ja 24. juunil puhkepäevase ning 25. juunil pühapäevase graafiku järgi.

Edelasuunal on käigus kaks lisareisi: 22. juunil kell 18.30 väljub lisareis Tallinnast Viljandisse ning 25. juunil kell 20.00 Viljandist Tallinnasse.

Läänesuuna sõiduplaanid:

Tallinna-Keila, Tallinna-Kloogaranna, Tallinna-Paldiski, Tallinna-Riisipere, Tallinna-Pääsküla liinil sõidavad rongid 23.–25. juunil puhkepäevase graafiku alusel.

Ida- ja kagusuuna sõiduplaanid:

Tallinna-Rakvere/Narva, Tallinna-Tartu, Tallinna-Aegviidu, Tartu-Jõgeva, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa liinil kehtib 22. juunil tavapärane reedene graafik ning 23.–25. juunil sõidavad rongid pühapäevase graafiku alusel.

21.–26. juunil Tallinna-Tartu liinil remonti ei tehta, mistõttu asendusbusse ei kasutata ja rongid sõidavad kogu liini ulatuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles