Äparduste reis: buss unustas reisijad maha ja ratas pani plehku

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sareta bussid.
Sareta bussid. Foto: Sareta.ee

Teisipäeval kell 10.30 Saaremaa poole startinud Sareta mikrobuss Kuressaarde paraku ei jõudnudki, sest esimene juhipoolne rehv pani vahetult enne Valjala risti lihtsalt bussi alt plehku.

See ei olnud aga esimene äpardus, mis tee peal juhtus, kirjutab Meie Maa. Esmalt unustas bussijuht mõned reisijad praamile maha ja pöördus Muhust neile uuesti järele. «Eks ta natuke ikka vänderdas. Kui sul 90 pealt lendab rehv alt ära, siis ta ikka alguses vänderdab. Bussijuht sai selle pidama või tähendab, ta ei saanud pidama, vaid see jäi pidama, sest kui sul on ikkagi nelja asemel kolm rehvi, siis ta lõpuks jääb seisma,» rääkis bussiga Kuressaarde sõita üritanud Merili. Buss vajus alt ära sõitnud ratta pärast viltu.

Suurt paanikat õnnetus sõitjates ei tekitanud, kõige murelikumad olid vanemad inimesed, kel oli vaja bussijaamast uuele bussile jõuda, et maale edasi sõita. Ka need kolm naisterahvast leidsid endale ise transpordi.

AS-i Sareta juhatuse liige Henno Liiv eile juhtunud kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles