Lihavõttekaup üllatas ostjat: jänestest said sekundiga tibud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekslikult märgistatud karbis lihavõttetibud.
Ekslikult märgistatud karbis lihavõttetibud. Foto: Erakogu

Täna hommikul Sillamäel tegutsevast Maxima kauplusest lihavõttekaunistusi ostnud lugejat tabas rida üllatusi – lihavõttejänestest said sekundiga tibud, kes seejärel kiirelt paljunesid.

«Tore on saada häid üllatusi. Sillamäe Maxima poes mind täna hommikul ka üllatati. Karbis olnud kaks vahvat lihavõttejänest muutusid sekundiga tibudeks. Tšekk oli veel huvitavam – tegelikult oli karbis kaksteist tibu! Arvatavasti on nad kuskil peidus või on nad mingid võlutibud, et tavaline ostja neid nii lihtsalt ei näeks,» kirjeldas toimetusele vihje saatnud Julia juhtunut.

Maxima selgituse järgi ostis klient nende poest ikkagi kaks väikest tibu, mille karbile oli sattunud vale silt. «See on selline olukord, mis võib juhtuda, kui tellida kaupa Hiinast,» märkis Maxima poeketi esindaja Erkki Erilaid.

Ta lisas veel, et kauplustes müüakse tibusid avatud karpidega ning sellist olukorda, et keegi pimesi vale toote ostaks, tekkida ei saa. Seetõttu pole praegu plaanis ka siltide ümbervahetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles