Lugeja küsib: miks on Starmani videolaenutus nii kallis? (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani teenus.
Starmani teenus. Foto: Toomas Huik/Postimees

«Miks on Starmani videolaenutus nii kallis oma klientidele? Võtame näiteks selle, et tasuta filmiriiulil pole midagi vaadata, eriti lastel (multikad jne). Ja kui tellida, siis iga lastesaade maksab 1,99 eurot või rohkemgi ning seda saab vaadata ainult 48 tunni jooksul. Ma leian, et kui maksan, siis võiks see ka alles jääda, et kasvõi kuu aja pärast uuesti vaadata!» kirjutas lugeja.

Vastab Elisa ja Starmani suhtekorralduse spetsialist Saskia Kivi.

Selleks, et Starman saaks oma klientidele videolaenutuse teenust pakkuda, peab ta vastavad filmide näitamise õigused hankima filmide tootjatelt või levitajatelt, kes omakorda esitavad Starmanile filmide vaatamise perioodi osas piiranguid. Seetõttu saabki Starman pakkuda klientidele osasid filme vaatamiseks ainult 48 tundi.

Ka filmide vaatamise eest kliendi poolt maksmisele kuuluv tasu on seotud tootjate poolt Starmanilt küsitavate tasudega. Tasuliste filmide hinnataseme tingib asjaolu, et Starman soovib pakkuda klientidele võimalikult uut sisu.

Videolaenutuse tasuta filmide kataloog on kõigile kättesaadav ja võimaldab kliendil ilma lisatasuta videolaenutuse teenusega tutvuda.

Alternatiivina 48 tunni videolaenutusele pakub Starman võimalust tellida ka kuutasulist videolaenutust (näiteks Laste valik+ pakett, hind 3,99 eurot kuus), kus filmidele ligipääs ja laenutuste arv ei oma tähtsust. Starman pakub ka soodsamat Laste valik paketti, mis maksab 2,99 eurot kuus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles