Tallinna-Kuressaare lennukile on suvel võimatu pileteid saada

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transaviabaltika Kuressaare-Tallinn lennuk.
Transaviabaltika Kuressaare-Tallinn lennuk. Foto: JUSS SASKA

Suveperioodil, eriti suurürituste ajal, ei ole veebist võimalik Tallinna-Kuressaare lennukile piletit osta, sest need on enamasti välja müüdud.

Esmaspäeval toimus Kuressaare linnavalitsuses Saaremaa lennuühenduse töögrupi teine koosolek, kus tõdeti, et lennuühenduse praeguse olukorraga ei olda jätkuvalt rahul ning selle kitsaskohad on eriti teravalt ilmnenud suvisel tipp-perioodil, mil toimuvad mitmed suurüritused, sealhulgas Saaremaa ooperipäevad, vahendab Meie Maa.

«Suvel on lennuk pidevalt täis ja pileteid sellele raske saada. Neljapäeval ei ole enam pileteid nii samaks päevaks kui reedeks ja pühapäevaks,» ütles Saare maavanema ülesandeid täitev Jaan Leivategija.

Saartelennuliinid.ee kodulehelt kontrollides selgus, et juba eile (18.07) olid eelolevaks reedeks, 21. juuliks Tallinna-Kuressaare liinile kõigile väljumistele piletid välja müüdud. Sama olukord valitses laupäeva, 22. juuli ja pühapäeva, 23. juuli puhul Kuressaare-Tallinna suunal.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles