Ehituspoodides napib turvajalanõusid naistele (4)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvajalanõud kaitsevad jalgu näiteks ehitusel.
Turvajalanõud kaitsevad jalgu näiteks ehitusel. Foto: SCANPIX

Postimehele helistas murelik lugeja, kes kaebas, et ehituspoodidest pole naistel, kellel on väike jalg, võimalik turvajalanõusid osta.

«Olen otsinud väikese numbriga turvajalanõusid igast ehituspoest, aga ei leia,» sõnas ta. «See on ju diskrimineerimine.»

K-rauta turundusjuhi Getlyn Vommi sõnul on turvajalanõude sortiment suhteliselt tagasihoidlik, kuna nõudlus nende suhtes on väike. Küll aga toob ta välja Tondi K-rautas müüdavad number 39 suuruses turvajalanõud naistele. «Lisaks on meie sortimendis väiksemate numbritega kummikuid, aiakingi,» märkis Vomm.

Ka Espaki turundusspetsialist Triin Pikk pidi tõdema, et nende poe tootevalikust puuduvad naistele mõeldud turvajalanõud. «Rääkisin sel teemal ka müügijuhiga ja ta vastas, et mõni aeg tagasi on naiste turvajalanõud olnud püsivalt meie tootevalikus, kuid vähese liikuvuse tõttu otsustati põhisortimendist välja arvata ning suurendada sortimenti nende toodetega, mille järele on pidev nõudlus,» sõnas Pikk ja lisas, et kliendil on võimalik siiski väiksema numbriga turvajalanõusid saada sellest poele märku anda ning pood tellib toote. «Nii on võimalik tellida ka naiste turvajalanõusid. Tarneaeg sel puhul on 1–3 päeva.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles