Ameeriklased kulutavad pea miljon dollarit kuus avokaadosaia ostmiseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avokaadosai.
Avokaadosai. Foto: SCANPIX

Aasta alguses tekitas Austraalia miljonär sotsiaalmeedias suure sagina, kui kuulutas, et millenniumlased on vaesed sellepärast, et kulutavad oma raha kallite avokaadode peale. Ajakirja Time kirjutab, et veebilehe Square andmetel on avokaadosaia äri õitsele puhkenud.

Veebilehe Square andmetel kulutavad ameeriklased iga kuu pea 800 000 eurot avokaadosai ostmiseks. See on tohutu kasv, võrreldes 2014. aastaga, kui iga kuu jäi avokaadosaiadele kulutatud summa veidi alla 15 000 euro.

Kuigi tegemist on vaid piisaga meres võrreldes sellega, kui palju inimesed kulutavad raha kohvi ostmiseks, siis võib seda numbrit siiski pidada suuremaks, sest Square andmetes ei ole välja toodud avokaadosaiu müüvaid restorane ja kohvikuid, mis Square veebilehe teenuseid ei kasuta. Müügi järsk tõus näitab aga kui populaarseks avokaadisai on saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles