Lugeja küsib: miks on Lux Expressi pilet soomekeelsel leheküljel kallim?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lux Express

«Miks on Lux Expressi eestikeelsel leheküljel Lux Lounge alates üheksast eurost ja soomekeelsel leheküljel alates 15st eurost?» küsib lugeja.

Vastab Lux Expressi pressiesindaja Marina Bachmann:

Eestikeelsel lehel on näidatud hind PINS lojaalsusprogrammi VIP taseme liikmele ning selle välja toomiseks on hind ka tärniga märgistatud ja hinnatäpsustus on lehel välja toodud.

/ Lux Express

Ehk see hind ei kehti kõigile eestikeelse lehe kasutajatele. Samal lehel on välja toodud ka maksimaalne pileti hind, mis on Lux Express Lounge teenuse puhul 15 eurot. 

/ Lux Express

 
Soomekeelsel lehel ei ole tõepoolest eraldi välja toodud hinda, mis kehtib vaid PINS lojaalsusprogrammi VIP liikmetele. Põhjuseks on eeldus, et Soome klient on pigem välisturist ning sõidab Lux Expressiga pigem harva ning seetõttu ei ole PINS VIP taseme hinnad ja võimalused sellel turul fookuses. Samas kui soomekeelse lehe kasutaja on PINS programmi VIP taseme klient ja sisestab pileti ostmisel oma numbri, kehtib muidugi ka temale lojaalsusprogrammi tasemele vastav hind. 

/ Lux Express

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles