Raudtee remonditööd toovad augustis muudatusi Tallinn-Türi-Viljandi sõidugraafikutesse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Raudtee remonditööd Türi-Lelle lõigul mõjutavad Tallinn-Türi ja Tallinn-Viljandi liinidel tavapärast liiklust kolmel augustikuu nädalavahetusel. 

Remont toimub 5.-6. augustil, 12.-13. augustil ja 26.-27. augustil, mil reisijaid teenindatakse Lelle ja Türi vahel asendusbussidega.

Tallinnast Lelleni sõidavad rongid kogu augustikuu vältel tavapärase graafiku alusel. Liiklust ei häirita ka nädala sees.

«Püüame remondiaegsete sõidugraafikute koostamisel võimalikult vähe häirida reisijate tavapärast liikumist,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Lelle ja Türi vahel tehakse töid pikemate, 30-tunniste tsüklitena, mis võimaldab nädala sees säilitada tavapärase sõidugraafiku. Samuti säilitasime graafikujärgse rongiliikluse augusti eelviimasel nädalavahetusel, kui tähistatakse taasiseseisvumispäeva,» lisas Kongo.

Augustis kehtiv ajutine sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt ja 1. augustist ooteplatvormide infostendidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles