Eurokasutajate tüübid 4: «kopikat ei korja»-inimesed

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peenraha väärtus kipub osadel inimestel ununema, peamiselt on probleemseks rühmaks lapsed ja neid taskurahaga varustavad vanemad.
Peenraha väärtus kipub osadel inimestel ununema, peamiselt on probleemseks rühmaks lapsed ja neid taskurahaga varustavad vanemad. Illustratsioon: Lennart Rikk

37 eurokasutaja süvaintervjuu abil selgitas krediidihaldusfirma Lindorff välja viis eurokasutajate tüüpi. Allpool kirjeldus inimestest, kes ei hooli peenrahast, kirjeldusele on lisatud ka soovitused paremaks toimetulekuks.

«Kopikat ei korja»-inimesed

Eurosentidega toimetulek nõuab samuti pisukest harjumust. Selles grupis on kõige enam probleeme laste ja neid taskurahaga varustavate emade-isadega. Intervjuude käigus oli päris mitu lapsevanemat, kes märkis, et nad on olnud üllatunud, kui palju laps on taskuraha saanud. Selle põhjuseks asjaolu, et nad on lubanud lapsel oma rahakotist võtta taskurahaks kõik sendid.

Soovitus

Siin ei ole muud nõu anda, kui veelkord läbi mõelda, mida kõike saab kaheeurose mündi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles