Maailma ihaldusväärseimad hästi tasustatud töökohad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Maailmas leidub ootamatuid ameteid, mille esindajad saavad märkimisväärselt kõrget tasu ning mis on kordades lõbusamad ja huvitavamad kui klassikalised hästi makstud töökohad. 

Lifehack.org tõi välja mõne ihaldusväärseima töökoha, mille eest inimestele head palka makstakse.

Toidu stilist – selle ametikoha esindaja ülesandeks on toidu võimalikult ilusaks stiliseerimine ajakirjade, kokaraamatute ja toidukohtade fotode tarbeks. Nõudmised kandidaadile on hea stiilitunnetus, põhjalikud teadmised toidust ning oma ala professionaalide aastaseks palgaks on umbkaudu 65 000 eurot.

Ferrari sõiduõpetaja – kui teised koguvad raha Ferrari ostmiseks, siis selle ameti esindaja saab raha Ferrariga sõitmise eest. Nõudmised töökohal on lai kogemustepagas professionaalse võidusõidu ja ekspertide koolitamise alal ning aastas on selle tööga võimalik teenida 76 000 – 101 000 eurot.

Videomängude mängija – selle töö peal on võimalik teenida kuni 42 000 eurot aastas, kuid vajalikud on suurepärased videomängu oskused, mis tavamängijale tihtipeale kättesaamatuks jäävad.

Erasaare hooldaja – seiklushimuline, hea ujuja, veesporti armastav ja osav reklaamtekstide kirjutaja võib paradiisisaarel elamise ja lõbutsemise eest teenida kuni 84 400 eurot aastas.

Häälte pealelugeja – saa palka naljakate häälte tegemise eest ja ilmu tööle ükskõik millises riietuses, sest keegi ei näe sind nagunii. Professionaalid võivad sel ametikohal teenida kuni 67 604 eurot aastas.

Lõhkemata laskemoona tehnik – selle ameti esindajatele makstakse 127 259 eurot aastas asjade õhku laskmise eest.

Mänguasjade disainer – kõigi lapsepõlve unistuste amet. Lastele mänguasjade välja mõtlemine toob endaga kaasa umbes 59 383 euro suuruse aastapalga.

Õnneküpsiste kirjutaja – imeline võimalus jagada oma tarkust teistega küpsiste seest leitavate lausete näol. Õnneküpsiste tekstide kirjutaja aastane palk jääb samuti 59 000 euro kanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles