Veganist eestlanna tätoveeris kõhule Oravakese kommi (5)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mari Raudvee

Kuigi esmapilgul võib naise otsus tätoveerida enda kõhule Oravekese komm tunduda ekstreemsusena, seisab tätoveeringu taga kandja jaoks sügavam tähendus ning mõte sellisest tätoveeringust oli veganil peas juba aasta aega. 

«Antud kommid on lapsepõlvest saati mul lemmikud olnud, mida vanaema alati poest ka tõi,» rääkis tätoveeringu omanik Mari Raudvee. Naise sõnul põdes ta pikalt toitumishäiret, millele ta leidis lahenduse just veganluse näol.

Toitumishäirete tõttu ei saanud ta pikalt Oravakese komme süüa ning hiljem haigusest üle saades, tundis ta veganina neist kommidest puudust, kuniks ta avastas, et Oravakese kommid on veganitele sobivad. Seega tundus naisele, kes soovis endale veganlusega seotud tätoveeringut, antud komm kõige parema ideena.

«Mul on palju tätoveeringuid ning kõik on mõttega. Ma teen neid vaid väga valitud spetsialistide juures, et tulemus jääks perfektne. Niisama hetke uitmõttega tätoveeringuid ma ei kannata ehk lihtlabast liblikat ega lille ei näe minu kehal kunagi,» selgitas Raudvee. 

Kalevi turundusdirektori Anne Tääkre sõnul peaks nii keha kaunistamine tätoveeringutega kui ka harrastatav toitumisviis olema iga inimese eraasi ja ta ei näe põhjust teema kommenteerimiseks. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles