Väärt nipp, kuidas riietelt kiiresti topid eemaldada

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampsunid lähevad kiirelt topiliseks.
Kampsunid lähevad kiirelt topiliseks. Foto: Panthermedia / Elena Elisseeva

Mõned (puu)villased riided kipuvad eriti lühikese aja jooksul topiliseks muutuma, ent seepärast ei pea neid veel maha kandma, vaid topid saab riietelt sama kähku eemaldada.

Unusta topieemaldaja ning riietelt käsitsi toppide korjamine, sest selle töö teeb mugavalt ära terav žilett, vahendab Reader’s Digest. Selleks laota topiline pluus või kampsun ühtlasele pinnale, tõmba riie vajalikest kohtadest pingule ning käi see kõige topilisematest kohtadest üle terava žiletiga.

Õmbluste, nööpide ja lukkude ümbruses ole aga sellega ettevaatlik, sest seal võib žilett kergesti põhjustada niitide hargnemise. Samuti ei sobi see kasutamiseks väga õhukese ja õrna kanga puhul. Kui tegu on aga kampsuni või jakiga, mida žilett ei ohusta, siis sellelt saad kõik ebameeldivad topid kerge vaevaga eemaldatud ning riideese on taas nagu uus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles