Video: fidget spinner haakis end 16 tunniks lapse sõrme külge

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genji Shurikan fidget spinnereid müüb näiteks eBay netipood.
Genji Shurikan fidget spinnereid müüb näiteks eBay netipood. Foto: eBay

USAs Arizona osariigis Tempe linnas juhtus õnnetus poisiga, kelle sõrm jäi lausa 16 tunniks fidget spinneri ehk näpuvurri sisse kinni.

«Ma kartsin, et võibolla jääb see igaveseks mu sõrme külge kinni,» ütles 11-aastane Sam Rhodes portaalile 12news. Tegu oli kolmeharulisele tähele sarnaneva Genji Shuriken nimelise näpuvurriga, mille loomisel on inspiratsiooni saadud arvutimängudest. Erinevalt kõige klassikalisemast vurrist on Genji Shuriken vurri keskel auk, seega saab kasutaja seda oma sõrme küljes keerutada. See aga Rhodes’ile saatuslikuks saigi. Kui poiss mänguasja sõrme otsa lükkas, siis ei tulnud see enam sõrme küljest ära.

Pere proovis näpuvurri sõrmest saada nõu ja jõuga, ent kuna miski ei toiminud, olid nad sunnitud pöörduma traumapunkti. Seal üritati esmalt mänguasja katki lõigata sõrmuselõikuriga, ent kuna vurr oli tugevast metallist, polnud sellest tolku. Edasi viidi poiss lastehaiglasse, kus lõigati vurr katki saega. Sealjuures oli tegu juba kolmanda korraga, mil haigla remondimees pidi lapse fidget spinneri küljest «lahti lõikama». Kokkuvõttes oli Sam Rhodes kahe haigla külastamise ning 16 tunni järel näpuvurrist prii ning hoiatab teisi vurrifänne, et ümber sõrme seda lükata ei tasu.

Vaata juhtunu kulgu lähemalt allolevast videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles