Parvlaevad sõidavad pooltühjalt minema, vedaja laiutab teadmatuses käsi (3)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tõll Kuivastu sadamas.
Parvlaev Tõll Kuivastu sadamas. Foto: Alar Truu

Reede keskpäeval sõitis parvlaev, mille pardal oli vaba ruumi, ühe reisija sõnul Kuivastust ära nii, et hulk autosid jäi kaile maha. Vedaja sõnul tol reisil süsteemi andmeil autosid maha ei jäänud.

«Seda ei oska tagantjärele täpselt kommenteerida,» ütles TS Laevade pressiesindaja Sirle Arro Saarte Häälele pärast tõestuseks saadetud fotot. Samas lisas ta, et firma müügisüsteemi järgi autosid reisist maha ei jäänud.

Arro tõdes, et vaba ruumi jäämise probleemist ollakse üldiselt teadlik, kuid vahel juhtub seda ohtlike veoste reiside ajal. 4. augusti keskpäevasel praamil ohtlikku veost siiski ei olnud.

Konkreetse foto teinud inimene ütles, et juuli lõpus oli juhtum, kus nende pere sattus samuti mahajääja rolli. Kuuldavasti oli siis olnud probleeme autode laevale paigutamisega ning parema organiseerimise korral oleks saanud peale panna rohkem sõidukeid.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles