Politseinikud boikoteerivad kuulsat sõõrikutebrändi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Ühendriikide politseinikud otsustasid boikoteerida maailmakuulsat sõõrikutebrändi Dunkin’ Donutsit vahejuhtumi tõttu, mille käigus keeldus sõõrikukohviku töötaja kahte politseinikku teenindamast.

«Politseinikuid ma ei teeninda,» lausus eelmisel nädalal sõõrikukohviku teenindaja klientide ees korduvalt, kui teised külastajad hakkasid huvi tundma, miks teenindaja kahte politseinikku silmnähtavalt ignoreeris, vahendab Business Insider.

Dunkin’ Donuts vabandas vahejuhtumi pärast ametlikult. Sõõrikukohviku töötajate sõnul oli tegemist lihtsalt arusaamatusega, kus politseinikud olid valest kohast tellimuse esitanud ja seetõttu kasutas nende töötaja ka sellist lauset.

Vaatamata vabandustele on kahju aga juba tekitatud ning New Yorki Politseiühing kutsub liikmeid üles sõõrikutebrändi boikoteerima. Üleskutsega on liitunud ka paljud tavakodanikud, kes näitavad oma pahameelt üles Dunkin’ Donutsi Facebooki leheküljel kommenteerides. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles