Nüüd me teame, kuidas osaleda USA suurimal loteriil (1)

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loteriil Mega Millions loositakse välja maailma suurim jackpot.
Loteriil Mega Millions loositakse välja maailma suurim jackpot. Foto: theLotter.com

Loteriil Mega Millions loositakse välja maailma suurim jackpot.

Järgmine Mega Millions loosimine toimub USA-s reedel 11. augustil kell 23:00 (EST) ja siis võidab keegi tohutu jackpoti $393 miljonit. Juba praegu täheldatakse USA-s enneolematut elevust – lotokioskites voorib piletiostjaid, kuna teistest riikidest pärit lotosõbrad otsivad võimalust liituda online mänguga.  

Müüdid: osalemine USA loteriides välisriikidest

Liikvel on palju eksitavaid arusaamu selle kohta, kuidas ikkagi saab väljaspool USA-d osaleda loteriis Mega Millions. Vaatame mõnda neist lähemalt.

1. müüt: turistidel on keelatud osaleda loteriis Mega Millions

See ei vasta tõele. Vastavalt loterii Mega Millions reeglitele võivad loteriis osaleda ka mitte-kodanikud: “Mängus osalemiseks ei pea olema USA kodanik või resident. Ka turistid võivad loteriis osaleda.”

2. müüt: mitteresidendid osalevad loteriis Mega Millions nagu ameeriklasedki

Peaaegu õige, kuid siin on üks “aga”. Te võite osta pileti litsenseeritud müügikohast, kuid võidusumma saate kätte ainult tingimusel, et pilet jääb USA territooriumile.

3. müüt: mitteresidentide võidud on maksuvabad

See pole nii. Kui Eesti kodanik võidab Mega Millions loteriiga, tuleb tal maksta ka võiduga kaasnevad USA maksud.

Kuidas osaleda Eestist legaalselt USA loteriis Mega Millions? 

Eesti kodanikel on võimalik kahel moel osaleda Mega Millions jackpoti loosimisel.

1. Sisenete riiki ja ostate isiklikult pileti

Iga soovija võib ise USA-sse reisida ja osta ametlikust müügikohast Mega Millions loteriipileti tingimusel, et antud pilet ei välju kunagi USA territooriumilt.

2. Registreerute veebilehe kasutajaks ja osalete loteriis kodust lahkumata

Eestist on USA loteriides osalemine isegi lihtsam kui ise kohale minnes. Selleks tuleb ainult veebilehelt TheLotter osta lotopilet Mega Millions loosimistele, mis toimuvad igal teisipäeval ja reedel kell 23:00 EST.

Kuid ka ühe teise USA loterii jackpot on ületanud kolmesaja miljoni piiri. Pühapäeval 12. augustil Orlandos toimuval Powerballi loosimisel võidab keegi uskumatud $356 miljonit! Powerballis osalemiseks alusta siit. Tuleb valida 5 põhinumbrit vahemikus 1–69 ja “powerball” number vahemikus 1–26. Kõigi numbrite kokkulangemisel võib võita ulmelise jackpoti või 8 lisaauhinda!

theLotter.com on esimene lotopiletite vahendusteenus, mille kaudu saab osta ametlikke lotopileteid kõikjalt maailmast ning kus ei pea võitudelt maksma komisjonitasu.

Foto: theLotter.com

Eelmise aasta alguses võitis Podmoskovjes elav autojuht Austria Lottos 824 000 eurot

Alates 2002. aastast on theLotter.com aidanud inimestel võita kokku üle $70 miljoni. 2015 lõpus võitis Iraagist pärit lotomängija loteriiga Oregon Megabucks $6,4 miljonit. Eelmisel aastal sai El Salvadori pensionär USA Powerball loteriiga miljoni dollari omanikuks, kuna Kanada lotomängija pani taskusse $1,35 miljonit väärt teise auhinna. Ja lõpuks, 2016 alguses võitis Podmoskovjes elav autojuht Austria Lottoga 824 000 eurot!

Foto: theLotter.com
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles