Ilmetud koolikaubad jäävad unustusse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multikategelastega koolikaubad Apollos.
Multikategelastega koolikaubad Apollos. Foto: Georg Kõrre

Koolitarvete valikus on ununenud ühevärvilised vihikud-kaustikud-koolikotid, sest üksteisega pistavad rinda ning kutsuvad end ostma hoopis Minionide, Lotte ja Ämblikmehe piltidega tarvikud.

Poeketid ja raamatukauplused valmistuvad hoolikalt uue kooliaasta alguseks ning reklaamivad lugematul hulgal nii klassikalisi koolitarvikuid kui ka kõike muud, mida laps võiks kooli minnes endale tahta, alustades uutest sukkpükstest-sokkidest ja lõpetades aktiivsusmonitoride, näpuvurride ja multikategelastega joogitopsidega. Valdavalt tuleb poodides suurem koolikaupade valik müügile juuli lõpul või augusti esimestel päevadel, samas läheb suuremaks ostmiseks augusti lõpul ja septembri alguses.

Apollo ostu- ja turundusjuht Eha Pank ütles, et kui muidu on koolikaubad tootevalikus aasta ringi, siis juuli lõpust on müügil koolikaupade laienenud valik.

Samal ajal paiskas koolikaubad müügile ka Selver, mille kommunikatsioonispetsialisti Karl-Villiam Vaseriku sõnul hakatakse nende vastu ka kohe huvi tundma, sest eriti esimesse klassi minejad lähevad neist justkui hasarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles