Toit, mida Briti kuningapere väljas süües tellida ei tohi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AXEL SCHMIDT/REUTERS

Lisaks üldistele käitumisreeglitele, mida kuningapere liikmed väljas viibides järgima peavad, ei tohi riigi esindajad valvsust kaotada ka kodust eemal einestades.

Kuigi karbid ja koorikloomad võivad olla kuninglikule perekonnale meelejärele, on need riigi esindajate menüüs keelatud. Piirang tuleneb asjaolust, et koorikloomad kujutavad endast kõrgemat toidumürgituse riski kui enamik muid toiduaineid, vahendab BBC.

Samuti soovitatakse perekonnal vältida alaküpsetatud liha ning välismaal viibides kraanivett ja liiga eksootilisi või vürtsikaid roogasid.

Ennetavad meetmed on vajalikud, sest kui väikese palavikuga võib veel ringi käia, siis toidumürgitus ajaks kuningapere tiheda ajagraafiku täielikult sassi.

See aga ei tähenda seda, et kogu perekond alati neile kehtestatud piirangutest kinni peaks. Kui kuninganna järgib reegleid korrektselt, siis teised perekonna liikmed, näiteks Prints Charles, naudivad aeg-ajalt ikkagi karploomade roogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles