Brigitta Äri aitab leida sobilikud koolitarbed

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arsenali keskus

Arsenal keskuse kooli- ja kontoritarvete kauplustes on kiire periood. Kooliaasta algus läheneb tohutu hooga, meelitades kohale nii lapsi kui vanemaid. Valik poes on kirju ning otsuse langetamine, millised koolitarbed leiavad koha laste seljakotis, muutub iga aastaga üha raskemaks.

Tuttav tunne, kas pole? Selleks, et parimaid valikuid teha, vestlesime Arsenal keskuses kooli- ja kontoritarvete poodi pidava Brigitta Äri juhataja Maarika Sibritsiga.

Koolitarvete hinnad erinevad olulisel määral – millest see tuleneb?

Hinnaerinevuse põhjuseid on kaks. Esiteks saame võrrelda hindu erinevates kauplustes ning teiseks tekib võimalus kõrvutada sarnast eesmärki täitvate toodete müügihindu laiemalt. Koolitarbed erinevad üksteisest nii omaduste kui välimuse poolest. Hind sõltub ka konkreetse toote valmistamisel kasutatud materjalide kvaliteedist ning kaubamärgist. Näiteks on Brigitta Äris müügil kõrge kvaliteediga ergonoomilise kolmnurkse kujuga värvipliiatsid, mida on mugav käes hoida ja mille abil paberile joonistatut saab pärast pintsliga hajutada. Selle toote hind on ilmselgelt veidi kõrgem kui tavalistel värvipliiatsitel.

Koolitarvete kauplused on lapsi ja vanemaid pungil. Mis eristab Brigitta Äri konkurentidest?

Brigitta Äri kaubavalik on mitmekesine, kuna tellime kauba erinevatest ladudest. Näiteks saab meie kauplust külastav ema soetada mugavalt ühest kohast endale registraatori, lapsele pintsli ja uue tindipliiatsi ning abikaasale rahakoti. Vot selline vahva valik avaneb Brigitta Äri kauplusi külastavatele inimestele!

Millistest tuleks koolitarbeid valides lähtuda?

Oleme Brigitta Äris seda meelt, et koolitarbeid valides on mõistlik osta ikkagi pigem üks korralik toode, mis püsib kauem. Nii saab enneteda olukorda, kus aasta jooksul tuleb korduvalt soetada sama funktsiooni täitvaid asju. Kokkuvõtteks võib kvaliteedis järeleandmiste tegemine isegi kulukamaks osutuda, ajakulust rääkimata.

Mis on Brigitta Äri müügihitid?

Algklassides õppivate laste puhul on õpetaja sageli ette andnud nimekirja koolitarvetest, milleta läbi ei saa. Nende kaupade müük kasvab septembri lähenedes jõudsalt. Samuti müüme uue kooliaasta lähenedes palju vihikuid, töövihikute ja raamatute kilekaasi ning muid koolitarbeid. Aastaringselt on müügihitid aga kustutatavad tindipliiatsid. Need on tõeliselt populaarsed!

Kvaliteetsed koolitarbed taskukohase hinna eest – on see üldse võimalik?

Naljaga pooleks öeldes kuulub see küsimus valdkonda, kus inimene soovib samaaegselt elada kesklinnas, mere ääres ning metsa sees. Loomulikult ei ole asi päriselt nii hull, kuid üldjuhul on kvaliteetse toote valmistamiseks kasutatud algmaterjal siiski kallim ning see mõjutab ka lõpptoodangu hinda. Tõsi, see ei välista korralike toodete leidmist taskukohase hinnaga. Brigitta Äri eesmärk on kauba valikul lähtuda võimalikult heast hinna ning kvaliteedi suhtest.

Kuidas panna kokku parima hinna ja kvaliteedi suhtega koolitarvete komplekt?

Kliendid võiksid olla julgemad ning kutsuda appi meie teenindajad, kes aitaks neil soblikke valikuid teha. Päris ausalt – meie teenindajad ei hammusta! Uueks õppeaastaks valmistumine koos asjatundjaga tagab selle, et õpilase seljakotti jõuavad koolitarbed, mis vastavad parimal võimalikul moel ostja maitsele ja soovidele. Ühtlasi lisandub meie kauplustes tehtud ostudele ka toredaid üllatusi ja kingitusi.

Kellel kulub koolitarvete soetamiseks kõige enam raha?

Algklassides on koolitarvetele kuluv summa kindlasti suurem, ja eriti esimeses klassis. Edaspidi on võimalik kasutada eelnevatel õppeaastatel juba kasutust leidnud koolitarbeid, mis on veel heas korras. Olen tähele pannud, et mida vanemaks saab õpilane, seda vähem vajatakse erinevaid tooteid.

Millega Brigitta Äri lisaks koolitarvete müügile veel tegeleb?

Lisaks koolitarvetele on meie poest võimalik osta suveniire, albumeid, pildiraame, raamatuid ning ohtralt erinevaid kunsti- ja käsitöötooteid. Koostöös meie partneritega korraldame ka tasuta õpitubasid ja tootetutvustusi, kus tutvustatakse erinevaid meisterdamistehnikaid. Olete kõik oodatud!

Vaata veel Arsenali kaupmeeste soovitusi koolialguseks SIIT!

Copy
Tagasi üles