Lugeja küsib: kas K-Rauta meelitab inimesi pettusega poodi? (8)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K-Rauta pood.
K-Rauta pood. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

«Sain postiga K-Rauta reklaamlehe, kus teatatakse, et on avatud renoveeritud Haabersti K-Rauta. Seal oli ka kupong, mis kehtib 7.08.-31.08. ja annab ostudele kümme protsenti allahindlust, kaasa arvatud juba allahinnatud toodetelt. Lisaks on poes näha, et 17.08.-26.08. on kõik kaubad välja arvatud mõnede mööndustega -26 protsenti soodsamad. Kohapeal kassas selgus, et täna (18.08. - toim.) küll nii ei ole, kupong ei kehti, lisaallahindlust ei saa,» alustas lugeja oma kirja.

«Avaldasin arvamust, et tegemist on pettusega poodi meelitamisega. Seepeale anti kassast -10% kupong ja saadeti kampaaniahinnaga toodete eest maksma infoletti. Seal pakuti lahkelt kaebuseavaldust. Minu ümber oli palju rahulolematuid inimesi, kes ei saanud aru, miks inimestega niiviisi trikitatakse,» lisas lugeja.

Kõnealune sooduskupong. / Foto:
Kõnealune sooduskupong. / Foto: Foto: K-Rauta koduleht

Vastab K-Rauta turundusjuht Getlyn Vomm.

Meil on siiralt kahju, et selline kahetsusväärne juhtum on aset leidnud. Haabersti kaupluse kümneprotsendilist soodustust andvate kupongide valmimise käigus juhtus inimlik eksitus. Nimelt jäi kupongile märkimata, et see ei kehti täiendavalt taasiseseisvumispäeva kampaania ajal (18.08.-20.08.), mil kõik tavahinnaga tooted olid kõigile klientidele kõigis poodides 26-protsendilise soodustusega.

Vea avastamisel panime kauplusesse klientidele üles vabandava info, et kupongid kampaaniaperioodil täiendavat soodustust ei anna.

Küll saab Haabersti sooduskuponge jätkuvalt kuni augusti lõpuni kasutada, need kehtivad nii tava- kui soodushinnaga toodete ostul.

Vabandame kõigi klientide ees, kelles oma eksimusega pahameelt tekitasime! Teeme omalt poolt kõik, et edaspidi sarnaseid vigu vältida.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles