Kolm kõige mõttetuma funktsiooniga köögitarvikut

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Banaanilõikur.
Banaanilõikur. Foto: Amazon

Köögitarvikute tootjad hiilgavad küll oma lennukate ideedega ning on teinud mõne asjaga paljude kokkade elu hõlpsamaks, ent leidub ka tarvikuid, mille vajadus tekitab küsimusi.

Köögitarvikute hulka on lisandunud tooteid, mis peaks küll olema kokale nutikaks abiliseks, ent nende funktsioon võib siiski olla ülepingutatud, kirjutab toiduportaal DailyMeal.

Näiteks on Amazoni veebikaubamajas müügil banaaniviilutaja, avokaadolõikur ning võilaotur. Nii internetikasutajaid kui ka kodukokki panevad need tarvikud aga pigem naerma, kuna näiteks banaani lõikamine on suhteliselt ohutu ja riskivaba tegevus ning ka avokaadot on inimesed harjunud poolitama ning selle sisu lihtsalt lusikaga sööma. Avokaadolõikur aga poolitab vilja, eemaldab seemne ning aitab viljast sisemust välja uuristada - kõike seda saaks teha ka väiksemat sorti noaga.

Avokaadolõikur.
Avokaadolõikur. Foto: Amazon

Mis puutub banaanilõikurisse, siis banaani on sellega ilmselt tõesti mugav viilutada, ent tarviku puhastamine on märksa tüütum kui noa pesemine. Võilaotur lubab aga abiks olla neile, kel on raskusi või määrimisega saiale või näiteks küpsetatud maisile. Kuubikukujulisesse võilaoturisse saab võitüki sisse panna ning tarviku abil võid laiali määrida - ilmselt oli see seni igale kokale tõepoolest raske ülesanne.

Banaanilõikur maksab Amazonis 1,5 dollarit, avokaadoviilutaja hind jääb 5 ja 13 dollari vahemikku ning või laiali määrimise tarviku eest tuleb välja käia ligi kuus dollarit.

Võilaotur
Võilaotur Foto: Amazon


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles