Kosmeetikafirma jättis auhinnavõitjad pika ninaga

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välja loositud näomask.
Välja loositud näomask. Foto: Tootja foto

Suve alguses loosis Garnier väidetavalt kõigi loosis osalenute vahel välja terve hulga näomaske. Suur osa võitjatest ei ole enda auhinda tänaseni kätte saanud.

Postimehele kirjutas lugeja, kes osales juuni alguses Garnier' korraldatud auhinnamängus, milles loositi välja terve hulk näomaske. 22. juunil saabus talle e-kiri, milles teatati võidust. Kaks kuud hiljem ei ole aga mingit infot näomaski kätte saamisest tulnud.

E-kirjaga oli kaasas veebilink, kus paluti pärast näomaski kasutamist oma arvamus jätta. Veebilehel arvamusi lugedes, selgub, et auhinnata jäänud võitjaid on veelgi. Võitjate jutt kõlab justkui ühest suust: 22. juunil tuli võidu teade, kuid pärast seda on vaikus. «22. juunil teatasite ja 16. augustiks pole niinimetatud võidust endiselt ei kippu ega kõppu,» kirjutas kasutaja Kristin.

Võitjad oma arvamust avaldamas veebilehel.
Võitjad oma arvamust avaldamas veebilehel. Foto: Kuvatõmmis veebilehelt

Garnier' Baltikumi klienditeeninduse juhi Sandra Kajaka sõnul ei ole tõesti maskid võitjateni jõudnud. «Meil olid tehnilised probleemid ühe agentuuriga, kes vastutas auhindade jõudmise eest võitjateni,» tõdes Kajaka. «Võtame ühendust kõikide maski mittesaanutega ja toimetame auhinna nendeni.» Kajaka sõnul peaksid maskid võitjateni jõudma kolme nädala jooksul pärast võitja aadressi teada saamist.

«Agentuur, kellega me koostööd tegime, ei täitnud oma lubadusi,» tõdes Kajaka. «Võtame kõigi maski mittesaanutega personaalselt ühendust vabandamiseks ja aadressi täpsustamiseks. Kõigile maski mittesaanutele saadame maski välja lähiajal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles