H&Mi süüdistatakse rõivanumbrite kohta valetamises (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püksid suuruses 16.
Püksid suuruses 16. Foto: Kuvatõmmis

Vihane poodleja süüdistab kiirmoebrändi liiga väikeste suuruste müümises suurte suuruste pähe.

Suurbritanniast, Manchesteri linnast pärit Samantha Bell lisas Twitterisse pildi üksteise peale laotatud pükstepaarist. Ühed püksid olid ostetud H&Mist, teised Primarkist. Mõlemal oli peal suurus 16, kuid ometigi olid H&Mi püksid mitu sentimeetrit väiksemad kui konkurendi omad.

«Kulla H&M, see asi tuleb ära lahendada,» seisis ta postituses.

Bell tunnistas, et oli täiesti hämmingus, kui ei mahtunud H&Mi poes ühessegi enda numbrisuurusele vastavasse pükstesse. Koju jõudes võrdles ta Primarkist ja H&Mist ostetud sama suurusnumbriga pükse. Selgus, et H&Mi omad olid 14 sentimeetrit väiksemad kui Primarki omad, olenemata sellest, et mõlemad oli «skinny fit» (peenike lõige) stiilis.

Ka teised kasutajad liitusid Belli kogemusega. «Olen suurus 6–9 ja H&Mis pean ostma suurus 12 tooteid. See on ebanormaalne!» kirjutas üks kasutaja. Teine lisas, et on olukorras pettunud.

Sarnane asi juhtus ka mais, kui tavaliselt 12 suurust kandev õpilane Lowri Byrne kirjutas sotsiaalmeedias, et H&M peaks suurused üle vaatama, pärast seda kui ta ei mahtunud suurus 16 kleiti.

Sellele kaebusele vastas H&Mi pressiesindaja, et neil on kõikides poodides ja ka veebipoodides samad suurused. «H&Mi suurused on globaalsed ja kuna riidepoodide vahel pole kindlat suuruste määramist märgitud, siis võivad suurused erineda igal pool,» seisis nende teates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles