Vaata ja imesta! Need on maailma ekstreemseimad restoranid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Insider Design

Pole saladus, et restorani külastades ootavad inimesed enamat kui lihtsalt sööki ning just seetõttu on need ekstreemse asukohaga restoranid külastajate seas üle maailma populaarsust kogunud. 

Insider tõi välja restoranid, mis oma erilise asukohtaga on saanud omaette vaatamisväärsuseks. 

SnowCastle, Kemi, Soome — tegemist on hotelli restoraniga, mis on tehtud täielikult jääst. Lumeloss ehitatakse igal aastal uuesti ja seda saab külastada jaanuarist aprillini. Selles peituv restoran on maailma suurim omataoliste seas ja see mahutab korraga kuni 200 külalist.

Dinner in the sky – Eestiski populaarsust kogunud kõrguses õhtustamine on esindatud 45 riigis üle maailma. Õhtusöök kujutab endast seda, et külastajad tõstetakse spetsiaalse konstruktsiooniga taeva alla, kus neile serveeritakse maalt kaasa toodud sööke ja jooke.

Huashan Teahouse, Hiina — kahe kilomeetri kõrgusel asuvas teemajas pakutakse väidetavalt Hiina parimat teed. Kahjuks on see koht avatud vaid kogenud ronijatele, sest teekond majani üle mägede on surmavalt ohtlik.

Foto: Insider

El Diablo restoran, Lanzarote, Hispaania — Selles restoranis küpsetatakse klientidele hõrgutavaid roogi vulkaani kohal. Tegemist pole muidugi aktiivse vulkaaniga, kuid koha turvalisuses ei saa sada protsenti kindel olla.

Foto: Insider

Ithaa Veealune restoran Maldiividel – tegemist on ühe kallima restoraniga Maldiividel, kuid külastanute sõnul on see seda väärt. Toidukoha kliendid saavad seitsmeäigulist õhtusööki nautida 180-kraadise vaatega veealusele maailmale.

Foto: Insider

Grotta Palazzese, Puglia, Itaalia — koopas asuv restoran võlub külastajaid imelise vaatega merele.

Foto: Insider

The Rock, Zanzibar, Tansaania — erilise toidukoha leiab India ookeanis asuva kivi pealt.

Foto: Insider

At.mosphere, Dubai — restoran, mis asub maailma kõrgeima hoone Burj Khalifa 122. korrusel, on vaatamisväärsus omaette.

Foto: Insider
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles