Jaapani makaakidel on oma sotsiaalmeedia kanal

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Loomaaed on täis põnevaid loomi ja linde, igaüks oma nägu ja iseloomuga. Selleks, et neid tundmaõppida tuleb võtta aega ja veeta loomaaias päevi kui mitte kuid. Ning see maailm on tõeliselt põnev ja piiritu. Oled sa kunagi mõelnud, et kumb oli ikkagi enne kas pruunkaru või jääkaru? Kuidas ikkagi makaagid suhtlevad teineteisega läbi metsade? 

Selleks, et meie enda loomaiaia elanikud saaks meile tuttavaks on sel aastal valminud Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi ja Vunder AS koostööna heategevuslik koolitarvete sari „Tallinna Loomaaia toetuseks“.  Sarjas leidub valik vihikuid, kaustikuid, põnevad värvilisepaberi- ja kartongi plokid. Erinevate vihikute ja kaustikute tagaküljelt leiab teksti, mis annab lühikese ülevaate näiteks primaatidest või paksunahalistest. Värvilise paberi-ja kartongide plokid pakuvad kasutajale täiesti uut ja ainulaadset sisu, pakkudes lisaks ühevärviliste paberite ja kartongide ka põnevaid loomade mustreid ja kauneid looduse tekstuure.

Toodete kaanestaarideks on loomaaia elanikud – amuuri tiiger Pootsman, jääkarud Nord ja Friida, veeagaam Viktor ja palju teised. Sarja kaanefotod kui elanike tutvustavad tekstid on tehtud loomaaia töötajate poolt. Iga toote ostuga toetatakse Tallinna Loomaaeda.

Valminud on ka põnevad videoklipid, mis tutvustavad kaanestaare veidi lähemalt.

Toodete kohta saab rohkem infot: www.skizze.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles