Raplamaale plaanitav elamurajoon ei ole saanud maavanema heakskiitu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detailplaneering on koostatud ja põhimõtteliselt valmis kehtestamiseks, kuid maavanem ei ole sellele oma heakskiitu andnud.
Detailplaneering on koostatud ja põhimõtteliselt valmis kehtestamiseks, kuid maavanem ei ole sellele oma heakskiitu andnud. Foto: SCANPIX

Raplasse Rappeli keskuse lähedusse on planeeritud uus elamurajoon, kus on ette nähtud kakskümmend viis ühepereelamu- ja kaheksa korterelamukrunti.

Detailplaneering on koostatud ja põhimõtteliselt valmis kehtestamiseks, kuid maavanem ei ole sellele oma heakskiitu andnud, vahendab Raplamaa Sõnumid.

Detailplaneering on olnud avalikul väljapanekul, kuid ühtegi arvamust ega ettepanekut sellele ei laekunud. Maavanem on teinud järelevalve ning oma 28. augusti korraldusega jätnud selle heaks kiitmata. Sellises olukorras, kus valla ja maavanema arvamused lahku lähevad, lahendab olukorra riigihalduse ministe.

Loe edasi Raplamaa Sõnumitest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles