Ergo ja Telia hakkasid pakkuma ühist sõidukite e-kindlustusteenust

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteel vee alla jäänud auto.
Maanteel vee alla jäänud auto. Foto: Thomas B. Shea/AFP

Ergo kindlustuse ja Telia koostöös valmis sõiduki e-kindlustus, mis võimaldab läbi mobiilirakenduse oma sõidukit kindlustada vaid siis, kui seda kasutatakse.

«Sõiduki E-kindlustus on Eestis ainulaadne lahendus, kuna pakub liiklus- ja kaskokindlustust tarbimise mahu järgi. See tähendab, et kindlustuse hind sõltub kasutatud päevade arvust,» sõnas ERGO kindlustusdirektor Andres Konsap pressiteates. 

Värske lahendus on ettevõtte sõnul hea uudis neile, kes igapäevaselt rooli ei istu. Seega sobib lahendus näiteks mootorrataste ja hobisõidukite omanikele või peredele, kellel on mitu sõidukit.

«Kui kasutad oma autot ühes kuus 15 või rohkem päeva, kehtib tavaline kuine kindlustusmakse. Kui sa sõidukit ei kasuta, saad mugavalt kindlustuse niiöelda «pausile panna.» Kasko puhul on ka pausi ajal sõiduk täies mahus kaitstud näiteks loodusõnnetuse, vandalismi ja süttimise eest,» selgitas Konsap. 

Telia Eesti asjade interneti (IoT) valdkonna juhi Toomas Kärneri kinnitusel hindavad eestimaalased järjest enam erinevad nutilahendusi, mis võimaldavad kiirelt ja mugavalt erinevaid toiminguid teha, olgu selleks siis Mobiil-ID või Travel äpp. 

«Näiteks Telia Travel äpi toel sõlmitakse reisikindlustusi väga aktiivselt, kuna kogu protsess on tehtud äärmiselt hõlpsaks. Loodame, et ka sõiduki E-kindlustus leiab endale truu kasutajaskonna, kuna vajadus sellise teenuse järele on turul kindlalt olemas.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles