Väike oaas Musumäe kõrval: lilled kogu maailmast

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses Viru tänava lillemüügi sulgemisega on paljudel kindlasti tekkinud mure, kust saada hea hinnaga kvaliteetseid lilli. Kuid lahendus pole üldse kaugel. Ainult paarikümne meetri kaugusel teisel pool Musumäge asub Interfloweri Eesti esinduskiosk, kust saab osta parima hinnaga lilli otse maaletoojalt. 

Lisaks klassikalisele lillevalikule on esinduskioskis müügil ka väga eksklusiivsed lilled neile, kes otsivad midagi erilist. Praegu on väga populaarsed helendavad, sinised ja mustad roosid. Otse Ecuadorist jõuavad aga Tallinna südamesse suursugused 160 cm pikad roosid.

Kuidas kohale jõuda? Tänu asukohale on lihtne sõita lillede järele nii auto, trammi kui ka bussiga. Parkimine pole probleem, kuna esinduskioski ees asub parkimisplats.

Lisaks lillekimpudele valmistatakse tellija soovil lilleseadeid erilisteks tähtpäevadeks ja sündmusteks. Tasuda saab ka kaardiga. Interflower Eesti esinduskiosk on avatud iga päev 8.00-23.00 aadressil Pärnu mnt 2.

Kui te soovite kursis olla pakkumiste ja jätkuvalt uueneva lillevalikuga, tasub kindlasti liituda Interflower Eesti Facebooki lehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles