Maxima avab Mustamäel uue poe

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima
Maxima Foto: Sille Annuk

Maxima avab 3. mail Tallinnas Tammsaare tee 133 uue kaupluse Maxima X. Tööd saab 42 inimest.


Maxima Eesti OÜ tegevdirektor Vaidotas Pacesa sõnul on tarbimisaktiivsus püsinud viimastel kuudel selgelt tõusutrendis, mis julgustab ettevõtet Eestis investeerima nii kaupluste avamisse kui töökohtade loomisse.

«Tänavu on plaanis avada kokku kümmekond kauplust ja luua 600 uut töökohta,» rääkis Pacesa. «Juba suvel on plaanis avada kauplused Rakveres, Kohtla-Järvel, Märjamaal ja Räpinas. Sügisel avame lõpuks ka oma esimese Maxima XX supermarketi Tallinnas,» lisas ta.

Kuigi müügimahtude kasvu mõjutavad kiiresti suurenenud kodu-, auto- ja toidukulud, on alates märtsist klientide ostukärudes kaupu rohkem kui mullu samal ajal. «Kõrge inflatsioon sunnib kliente endiselt eelistama kampaaniahindadega tooteid ning hinnatase on aidanud Maxima käivet tänavu jõudsalt kasvatada,» märkis Pacesa.

Mustamäel Tammsaare tee 133 avatav kauplus on viiekümne kuues Maxima Eestis. Uue kaupluse kogupind on ligi 900 ruutmeetrit ja müügisaali suuruseks 600 ruutmeetrit. Kaupluses on korraga müügil ligi 6000 erinevat toodet. Eriline tähelepanu on suunatud värsketele kodumaistele köögiviljadele ja lihatoodetele. Samuti on kaupluses kaalukaupade ja kulinaarialett.

Kauplus avatakse 3. mail kell 10.00. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-22.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles