Kahtlus ebaseaduslikult püütud vähkide kohta pani keskkonnainspektsiooni oma töötaja sõnu sööma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk.
Vähk. Foto: Lauri Kulpsoo

Keskkonnainspektor tunnistab dokumendis, et käis augusti alguses ühes Saaremaal Pihtla vallas asuvas elukohas ebaseaduslikult püütud vähke otsimas ka elumajas. Selleks oleks pidanud olema kohtu luba, kuid seda pole inspektsioon eelnevalt taotlenud, vahendab Saarte Hääl.

Tõlluste külas 2. augusti hommikul toimunud «valduse läbivaatuse» protokollis on keskkonnainspektsiooni Saaremaa büroo keskkonnakaitse juhtiv­inspektor Anneli Vahter märkinud linnukese kahte lahtrisse –  «Eluruum” ja «territoorium», kohad, mille inspektsioon sel päeval üle vaatas.

Vähe sellest, lisaks linnukestele on dokumenti Anneli Vahteri käekirjaga kirjutatud lause: «Andi Häng viibis läbivaatuse juures saunamajas, laudahoones ja elumajas.»

Nüüd, kaks kuud hiljem väidab keskkonnainspektsioon hoopis, et «eluruumides ei käidud, läbivaatus tehti ainult laudahoones», sest eluruumideks käimiseks oleks olnud tarvis kohtuluba, mida inspektsioonil aga ei olnud.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles